مشاوره حقوقی رایگان - زمین کشاورزی منابع ملی

با سلام و خسته نباشید. من زمین کشاورزی دارم زیر نظر منابع ملی. قاضی دادگاه پرونده رو داده به کارشناس برای کارشناسی. کارشناس مربوطه عکس هوایی گرفته تقریبا نصف از زمین ها جای کشت نداره. و نصف بعدی جای کشت داره. حالا می‌خوام بپرسم که چکار باید کنم آیا قاضی رای به مساحت کل میده یا نه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر اعتراض دارید میتوانید در فرجه تعیین شده ب نظر کارشناس اعتراض بزنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام موضوع اراضی موات و منابع ملی و دفاع در مقابل منابع طبیعی تخصصی میباشد
و مالک باید ابتدا حسب مورد دادخواست اعتراض به رای کمیسیون ماده 56 ( کمیسیون ماده واحده ) یا اعتراض به آگهی منابع ملی به طرفیت اداره منابع طبیعی اقامه نمایید
و باید در دادخواست درخواست کارشناس رسمی را نمایید تا کارشناس با توجه به بررسی موقعیت محلی و موقعیت زمین و اینکه آیا زمین دارای آثار احیا و کشت میباشد و با بررسی عکس های هوایی ، نظر کارشناسی خود را تتظیم نماید

و خود مالک باید اثبات نماید که زمین در سال های قبل دارای آثار احیا و کشت بوده است تا دادگاه حکم به مستثنیات بودن زمین صادر نماید و ....

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

در صورت داشتن اعتراض به نظریه کارشناسی در مهلت مقرر قانونی نسبت به نظریه اعلامی معترض و مراتب اعتراض را اعلام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید نسبت نظر کمیسیون اعتراض کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت اعتراض داشتن می توانید در مهلت مقرر اقدام نمایید