مشاوره حقوقی رایگان - شراکت در ارز دیجیتال

سلام من مقداری پول به عنوان شراکت در ارز دیجیتال به وسیله چک به نفری پرداخت کردم ، در حال حاظر شریکم ضرر کرده و هیچ پولی باقی نمانده، متاسفانه هیچ قراردادی هم نداریم و اعتمادی چک رو بهش دادم و خودم نقد شدن رو به وسیله تلفن در بانک تایید کردم ، الان هم میگه کاری نمیتونه بکنه ، آیا میتونم وقتی هیچ مدرکی جز اون پرداختی چک ندارم ازش شکایت کنم ؟
خود اون فرد هم میگه کاری نمیتونه بکنه و پول هم نمیده ، چیکار میتونم بکنم ؟

پاسخ ها :

شراکت در ارز دیجیتال شراکت