مشاوره حقوقی رایگان - شراکت در ارز دیجیتال

باسلام
خسته نباشید. ببخشید من 6 ماه پیش 700 میلیون به یک شخصی دادم به عنوان سرمایه گذاری تو ارز دیجیتال حدودا 3 ماه گذشت اومده میگه که برشکست شده و تمام پولش رفته ولی گفت که اگه وایسیم خرد خرد بهمون پول رو پس میده 3 ماه یک چک شود هم اضافه بر چک اصل پول ازشون گرفتم الان میگه کاهی 50 براتون میزنم تا اصل پولتون بشه بعدا هم سود پول رو بهتون میدم ولی من سود هم میخام الان چیکار کنم؟ مقدار سود هم اون اول گفت ماهی 20 درصد چند ماه هم بهم سود داد

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

شکایت کیفری کلاهبرداری و دادخواست حقوقی استرداد وجه از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

یک وکیل

طبق قرارداد فی‌مابین درصد ضرر و زیان و پرداخت مشخص میشود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی و اخذ توضیحات بیشتر دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر بتوانید تقصیر وی را ثابت کنید می توانید دادخواست استرداد وجه علیه ایشان طرح کنید در غیر اینصورت مشابه عقد مضاربه در سود و زیان شریک هستید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

متاسفانه در موضوع شما سود پول قابل مطالبه نیست. نهایتا میتوانید معادل ارزش رمز ارز داخل ولت خود را در زمانی که ولت خود را در اختیار او قرار داده اید مطالبه نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نسبت به اصل پول می توانید دادخواست دهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست حقوقی استرداد وجه از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید