مشاوره حقوقی رایگان - کوچه شخصی

باسلام ،کوچه ای شخصی زمان خرید زمین به متراژ 3 متر عرض خریداری شد و انتهای کوچه که به ملک ما می‌رسد و وراث خودمان با عقب نشینی کوچه کرده این،در نبود ما آمده اند و داخل این راه بن بست تیر زده است شورای محل و الان ادعا دارد عمومی شده چون تیر برق و گاز آوردید شماها!و اجازه بستن جوب کشاورزی و عقب نشینی درست نکردنه همسایه ای را داده که ته ملکش به ما می‌خورد و اینکه درب و چاه جوار ملک ما احداث کند.الان از اداره برق شکایت کنیم یا شورا و دهیار،چون شورا میگه هرکار دوست دارید بکنید و بدون اجازه تیر برق آوردی در حریم ما گذاشته است و از طرفی مداوم آن شخص می‌گوید دهیار و شورا پشت من هستند من اجازه دارم اینجا درب بگذارم و عقب نشینی ام را نمیتونم درست کنم جون جاه فاضلاب بیرون میفته اگه عقب نشینی کنم با توجه به اینکه راه پهن هست در انتها و نزدیک چاه چرا دیگه عقب نشینی کنم.این پهنا از ملک شخصی ماست و متاسفانه دهیار محل می‌گوید به ما چه ایشان رعایت نمیکند،باید چکار کرد؟؟؟؟شکایت کردیم اما می‌گوید همه شورا و دهیار شهود من هستند،آیا میشه ارگان دولتی با زد و بند باعث از بین رفتن ملک شخصی شود؟ و ادعای عمومیت کند ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید اگر اعتراضی به شهادت شهود دارید انها را جرح کنید تا دادگاه به ان رسیدگی کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما میتوانید شهود راجرح نمایید درخواست جرح شهود دهید