مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

سلام .
کوچه بن بست از زمین شخصی خودم احداث نموده ام حال پس از گذشت حدود 25 سال همسایه به استناد اینکه در سند منزلش حدی به گذر تعریف شده قصد باز کردن درب را دارد با توجه به اینکه کل کوچه از ملک اینجانب کسر شده است ایا حق این اقدام را دارد یا خیر به استناد کدام ماده قانونی

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر نمی تواند
به شهرداری اطلاع بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر
از طریق شهرداری بدوا باید اقدام کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر چنین حقی ندارد.
کوچه اختصاصی در صورتی که درب باز کرد می توانید شکایت کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق شهرداری منطقه حضوری پیگیری کن

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید شکایت کنید کوچه متعلق به شماست وکسی. حق ندارد درب باز کند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مسائل ملکی باید توسط وکیل متخصص ملک بررسی و پیگیری شود چرا که موارد کاملا تخصصی است که اشتباه جزئی ممکن است نتایج اسفناکی را به همراه داشته باشد برای همین رویت اسناد و مدارک در مرحله اول حائز اهمیت است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیلی چنین حقی ندارند می بایست از طریق شهرداری اقدام نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مطابق نص صریح قانون، کوچه بن بست جزو مایملک شما به حساب می‌آید و کسی حق تصرف در آن را نخواهد داشت. بنابراین شما می‌توانید در صورتی که درب منزل همسایه به کوچه باز شد از طریق شهرداری اقدام به شکایت کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید تامین دلیل کنید تا وضعیت حریم و حق عبور احتمالی همسایه مشخص شود و سپس دادخواست مرتبط در ان ارایه دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق شهرداری مربوطه وضعیت حدود ملک را بررسی کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به طرح تفضیلی معابر رجوع نمایید . از ریق شرداری پیگیری نمایید . اگر در سند مالکیت شما ذکر کوچه خصوصی نشده است، معبر عمومی محسوب می شود ..

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا باید مشخص گردد که آیا کوچه ، در طرح جامع تفضیلی روستا
و طرح هادی مشخص شده است یا خیر

و اگر کوچه در طرح جامع ، مشخص شده باشد امکان باز کردن درب وجود خواهد داشت ولی شما هم میتوانید دادخواست به طرفیت بنیاد مسکن اقامه نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اکر حق ارتفاق وجود داشته باشد امکان بررسی ادعای ایشان وجود دارد

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
از طریق شهرداری موضوع را پیگیری نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بسته به شرایط و موارد خاص، حق این همسایه برای باز کردن درب ممکن است وجود داشته باشد . اگر در سند منزل همسایه حق گذر به صورت رسمی ثبت شده است و این گذر برای دسترسی به خانه‌اش ضروری است، همسایه حق دارد درب را باز کند. اما اگر چنین حقی در سند منزل همسایه ثبت نشده است و باز کردن درب توسط همسایه به معنی تخلف از مالکیت شخصی شماست، شما می‌توانید با توجه به قوانین مالکیت و حقوق مالکیت اقدامات قانونی لازم را بعلاوه پروسه قضایی برای جلوگیری از باز کردن درب توسط همسایه انجام دهید.

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام لطفا جهت بررسی بیشتر موضوع و دریافت پاسخی تخصصی ، فنی و بهتر تماس تلفنی برقرار فرمایید .

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

اگر در سند او چنین موردی هست و قدمت دارد بله میتواند،در غیر اینصورت خیر

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،،

از طریق شهرداری پیگیری کنید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

کوچه بن بست شخصی است و شامل گذرگاه عمومی نمیشود ، منظور از گذر در سند همسایه احتمالا گذر عمومی است نه شخصی ، مدارک و مستندات نیازمند بررسی دقیق تری است.