مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد درب در ورودی کوچه بن بست

سلام
وقت بخیر
کوچه یا جاده فرعی که انتهای آن بن بست می‌باشد،در این کوچه فرعی درب ورودی چهار باغ در آن قرار دارد،کوچه شخصی محسوب میشود؟
آیا این مالکین اجازه قرار دادن درب در سر کوچه یا جاده را دارند؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله کوچه شخصی است و می‌بایست تمام مالکان در این خصوص توافق نمایند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام بله کوچه شخصی است و می‌بایست تمام مالکان در این خصوص توافق نمایند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر کوچه شخصی است باید با اجازه همه باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند اگر مسدود باشد ممکن است