مشاوره حقوقی رایگان - ورود بدون اجازه همسایه به زمین و تعمیرات ساختمان خود

با سلام و عرض ادب
بنده یک قطعه باغ در خارج از شهر دارم که ساختمان همسایه مرز زمین بنده است که دیروز برای هرس باغ وارد زمین شدم و دیدم مالک زمین مجاور من قسمتی از دیوار را تخریب کرده ( دیواری که خودش کشیده) و به همراه بنا و کارگر وارد زمینم شده و مشغول روکار ساختمان خود هستند و اعتنایی به بنده نکردند علت را جویا شدم با بی اعتنایی گفتند برای این وارد زمین شدیم که ساختمان خود را ترمیم کنیم .
با توجه به ورود بدون اجازه ایشان و عدم عذر خواهی از بنده میتوانم شاکی شوم ؟
تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدرکی برای اثبات ادعا دارید میتوانید لایحه دهید تا حساب یارانه رفع مسدودی شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آری؛ ورود بدون اجازه به ملک شخصی افراد قابلیت شکایت دارد.