مشاوره حقوقی رایگان - سهم سه دانگ از شش دانگ

قطعه زمینی بمتراژ 210مترمربع بصورت مشاعی بابرادرم دارم که هرکدام سند جدا سه دانگ ازششدانگ داریم که اخيرا برادرم فوت شده وتنها یک دختر دارد ویک همسر الان تکلیف چگونه میشود ایا به مشکل برمیخوریم یا خیرایا این مقدار زمین قابل تفکیک وافراز است یا خیرلطفاراهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر زمین مورد نظر قابل افراز باشند و شما به مشکل نخواهید خورد اما در صورتی که قابل افراز نباشد مشکلاتی برای شما به وجود می آورد آن هم راه کار خود را دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قاصولا قابل افراز نیست و اگر توافق نکنید باید دستور فروش بگیرید و تقسیم کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید از طریق ثبت پیگیری نمایید آیا قابلیت افراز دارد یا خیر در صورتی که عدم افراز صادر شود و توافق نداشته باشید باید دستور فروش بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام در صورتی که توافق نباشد چون قاعدتا امکان افراز هم وجود ندارد بحث فروش مطرح خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قابل تفکیک نیست، و در صورتی که نتوانستید به صورت توافقی بفروشید یا بسازید می توانید با اخذ گواهی عدم افراز دا‌دخواست فروش بدهید.