مشاوره حقوقی رایگان - تفکیک زمین مشاع

باسلام خدمت وکلا

یک قطعه زمین مشاع بین چند شریک میباشد ک یکی از شرکا مقدار نصف از سهم خود را فروخته است
الان که موقع تفکیک شده و سهم شهرداری بابت خدمات زمین را باید بدهیم عملا برای اون شریک ک سهم خود را فروخته چیزی باقی نمیماند و حاضر نیست ک با بقیه شرکا همکاری کند ایا راه حلی برای این موضوع میباشد.؟ باید چکار کنیم؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام دادخواست تقسیم ترکه و ابطال اون سهم فروش را بدهین

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید الزام وی را از دادگاه بخواهید

مهسا شاه محمدی

سرکار خانم مهسا شاه محمدی :

سلام شریک مزبور بدون رضایت سایرشرکا نمیتونه مال رو بفروشه دراینصورت هریک ازشرکا میتونه درخواست ابطال معامله و تقسیم وفروش مال مشاع رو بده

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق مرجع قضایی نسبت به الزام شریک اقدام بنمائید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باید اسناد و مدارک شما را دقیق و کامل بررسی کنیم

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست الزام شریک را از طریق مرجع محترم قضایی درخواست نمایید