مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی تبدیل وضعیت از شرکتی به قراردادی در دانشگاه علوم پزشکی همدان

سلام وقتتون بخیر من و چندتا از همکارام از پرسنل شرکتی انتظامات واحد حراست در دانشگاه علوم پزشکی .... هستیم، سابقه کارامون از یک سال تا سه سال برای هر فرد متفاوت هست، خواستم ببینم وکیلی که بتونه مارو از شرکتی به قراردادی تبدیل کنه هست؟و آیا راه حلی داره ؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

این موضوع ماهیتی اداری دارد و باید موضوع قرارداد شما بررسی گردد به وکیل مراجعه کنید تا موضوع توسط ایشا بررسی گردد