مشاوره حقوقی رایگان - امضا یک قرارداد اجاره با تاریخ اشتباه

با سلام - من در تاریخ 23 خرداد 97 یک واحد را اجاره کردم و قرارداد در همین روز نوشته شده است و قرار شد 5 تیر به بعد که مستاجر خانه را تخلیه کرد خانه را تحویل بگیرم و روز 7 تیر اسباب کشی کردم
متاسفانه چون در آن زمان تحت استرس جابه جایی بودم به قرارداد دقت نکردم که از تاریخ 5 خرداد 97 تا 5 خرداد 98 نوشته شده است
الان صاحب خانه مدعی شده که باید 5 خرداد خانه را تحویل بدم در حالی که من فکر میکردم 5 تیر باید خانه را تخلیه کنم
الان هم تهدید کرده اگر خانه را خالی نکنم باید روزی فلان قدر جریمه بدم
من چطوری میتونم ثابت کنم که تا آخر خرداد اصلا خانه خالی نبوده و دست مستاجر قبل بود
من اشتباه کردم که قرارداد را بدون توجه به تایخ آن امضا کردم
الان چکار میتونم انجام بدم
خواهش میکنم من را راهنمایی کنید

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام .تاریخ قرارداد ملاک است