مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست مجدد اعسار هزینه دادرسی

سلام و عرض خسته نباشید خدمت وکلای محترم، بنده دادخواست اعسار هزینه دادرسی جهت چک بلامحل ضامنی را دادم، و الان بدلایل زیر اعسارم رد شده، اولا استشهادیه ضمیمه دادخواست مطابق مقررات قانونی تنظیم نگردیده (البته بنده چون وکیل نداشتم یک لایحه عامیانه نوشتم که کپی استشهاد محلی که از منزلم سرقت شده همراهش بود که روز دادگاه دادم، و یک برگه استشهاد هم که دوتا شاهدم امضا کردن با دادخواست دادم) دوما منشا اطلاعات شهود و اطلاع دقیق از درامد خواهان وجود ندارد، سوما خواهان بازنشسته و حقوق بگیر است. الان میخاستم ببینم اعتراض بزنم تاثیری داره یا دوباره دادخواست بدم، و هزینه اعتراض چقدر میشه و دوباره چقدر زمان میبره اگه اعتراض بزنم، چون من حقوق یک ماهمو باید برای دادرسی بدم، ضمنا مبلغ چک هفتاد تومنه، ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

اعسار دعوی غیر مالی است.نهایت هزینه دادرسی 200 میشود .فرم شهپادت اعسار را جداگانه تهیه و تکمیل کنید.