مشاوره حقوقی رایگان - سوال درباره طلاق

سلام من 29 سالمه سه سال پیش ازدواج کردم،همون روز اول قبلا از عقد و نامزدی به خانمم گفتم من شغلم کشاورزیه اگه مشکلی نداری ازدواج کنیم، بعدا نگی شغلت خوب نیست،الان سالی نزدیک 30 تومن درآمد کشاورزی دارم، الانم یه ساله خونه اجاره کردیم و با خانمم زندگی میکنیم تو زندگیمونم هم هیچ کم و کسری نداشته، ولی الان یک ماهه خانمم درحالی که من خونه نبودم بدونه اجازه من خونه رو ترک کرده رفته خونه باباش میگه باید کشاورزیو ول کنی بری سراغ یه شغل دیگه!!! منم روز اول باهاش قرار کردم الانم نمیتونم شغلمو تغییر بدم هیچ مشکلی هم با شغلم ندارم، تو این یک ماه سه بار خودم رفتم دنبالش نمیاد اصلا هم جواب گوشیشو نمیده، ریش سفید هم فرستادم ولی نیومده، میگه طلاق میگیرم، الان من هم دوسش دارم هم زندگیمو دوس دارم، نمیخامم طلاقش بدم، الان با توجه به این شرایط من باید چیکار کنم؟ میتونه طلاق بگیره؟ زود جواب بدین توروخدا

پاسخ ها :

وليد عامري

جناب آقای وليد عامري:

سلام خیر زوجه با این
شرایط قادر به درخواست طلاق نیست..شما می توانید درخواست الزام به تمکین زوجه کنید