مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تهیه مسکن

سلام و عرض ادب. من الزام به تهیه مسکن با وسایل زدم و همسرم دردادگاه بدوی محکوم شدند.و وسایل جهیزیه من هنوز در منزل پدر شوهرم است و متوجه شدم که همسرم منزل تهیه کرده ولی با وسایل کهنه حتی جهیزیه من را نیز به انجا منتقل نکرده. ایا همسرم می تواند جهیزیه من را پس بدهد و وسایل کهنه ناچیزبه جای ان قرار دهدیا خیر

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر اثاث البیت باید متعارف و در شان زندگی زناشویی باشد و به تایید کارشناس برسد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شما جهیزیه خود را مسترد کنید زوج واره ای جز تهیه اثاث کهنه ندارد.
اثاث تهیه شده باید در حد شأن زوجه باشد تا کارشناس تایید کند.
اگر شما قصد ادامه زندگی مشترک دارید بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.