مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

باسلام وعرض ادب همسربنده 7ماه پیش منزل را ترک نموده اند ودرمنزل پدری شان هستند دادخواست طلاق خلع بائن به علت سوء معاشرت و ضرب وشتم مداوم و عسر وحرج مفارقت جسمانی را داده بودندکه دادخواستشان رد شد دراین فاصله من گواهی عدم تمکین و نشوز را گرفتم،بعدازاین مجددا دادخواست طلاق به همان عنوان قبلی را نموده اند و قراراستماع شهادت شهود راگذاشته اندباتوجه به اینکه اصلا ضرب وشتمی اتفاق نیافتاده و دراین مدت نیز که ماباهم زندگی می کردیم،نفقه را هم جدا گانه پرداخت می نمودم و مخارج و هزینه زندگی نیز بامن بوده است،سوال:1-وقتی که 7ماه ترک منزل کرده باشهادت شهود می تواند عسر وحرج ،ویاضرب وشتم مداوم که اصلا پرونده کیفری ویا گزارش پلیس110هم نیست ،را اثبات کند؟
2-اگر شهود فرزندان من باشند که آنها نیز ازمن به علت ترک انفاق دادخواست داده اند(که واهی می باشد) می توانم به علت ذینفع بودن یاداشتن خصومت ،یا نداشتن عدالت ،جرح شهود کنم؟
3-اگر شهود غیرازفرزندان من و به غیر ازهمسایگان باشد چکارکنم؟م.همسربنده 7ماه پیش منزل را ترک نموده اند ودرمنزل پدری شان هستند دادخواست طلاق خلع بائن به علت سوء معاشرت و ضرب وشتم مداوم و عسر وحرج مفارقت جسمانی را داده بودندکه دادخواستشان رد شد دراین فاصله من گواهی عدم تمکین و نشوز را گرفتم،بعدازاین مجددا دادخواست طلاق به همان عنوان قبلی را نموده اند و قراراستماع شهادت شهود راگذاشته اندباتوجه به اینکه اصلا ضرب وشتمی اتفاق نیافتاده و دراین مدت نیز که ماباهم زندگی می کردیم،نفقه را هم جدا گانه پرداخت می نمودم و مخارج و هزینه زندگی نیز بامن بوده است،سوال:1-وقتی که 7ماه ترک منزل کرده باشهادت شهود می تواند عسر وحرج ،ویاضرب وشتم مداوم که اصلا پرونده کیفری ویا گزارش پلیس110هم نیست ،را اثبات کند؟
2-اگر شهود فرزندان من باشند که آنها نیز ازمن به علت ترک انفاق دادخواست داده اند(که واهی می باشد) می توانم به علت ذینفع بودن یاداشتن خصومت ،یا نداشتن عدالت ،جرح شهود کنم؟
3-اگر شهود غیرازفرزندان من و به غیر ازهمسایگان باشد چکارکنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پاسخ داده شد.سوال تکراری است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نظر دعوای مجدد ایشان هم مردود خواهد شد