مشاوره حقوقی رایگان - عدم ارسال پیامک ابلاغ

با سلام. بری پیگیری پرونده ام به سامانه ثنا (اطلاع رسانی پرونده) مراجعه کردم که دیدم قرار منع تعقیب صادر شده و نوشته ابلاغیه شماره فلان برای شما صادر شد. اما پیامکی نیومده و در سامانه ابلاغ/قسمت ابلاغیه های مشاهده نشده، ابلاغیه ای وجود نداره.
علت چیست؟ با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بعد از چند روز ابلاغ نشد حضورا پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به سامانه عدل ایران قسمت ابلاغ الکترونیکی قضایی مراجعه نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

منتظر باشید ابلاغ می گردد