مشاوره حقوقی رایگان - ارسال نشدن اس ام اس از دادسرا

سلام من پشت فرمون به دليل شرب خمر گرفتن با دستگاه تست گرفتن مثبت نشون داد كه من همنوجر قبول نكردم با اين حال خودرو به پاركينگ برده شد من هم به كلانتري ارجاع دادن كه گفتن ايا خوردي من هم گفتم نه و من و به پزشك قانوني بفرستين ولي اينكارو نكردن و گفتن منتظر ارسال اسمس باش از دادسرا با گذشت ١٠ روز هنوز نه ابلاغيه و نه اسمس ارسال نشده ميشه راهنمايي كنيد چگونه بايد اطلاع پيدا كنم كه الان در چه وضعيتي هستم و ماشين و به چه صورت ميتونم ازاد كنم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
خودرو توقیف می ماند تا رسیدگی شود
اگر سابقه داشته باشید حد جاری میشود

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

به کلانتری مربوطه مراجعه تا متوجه شعبه ارجاعی شوید سپس مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
زمان جلسه دادسرا به شما ابلاغ خواهد شد
و انکار نمایید
و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

صرفا صبوری کنید پرونده به زودی ارسال خواهد شد به دادسرا