مشاوره حقوقی رایگان - پیامک ابلاغیه

با سلام و درود
برای اینکه پیام ابلاغیه به جز برای وکیلم برای خودم هم بیاد باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام از شعبه مورد نظر به صورت حضوری پیگیری کنید

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

برای خودتون هم باید ارسال بشه در غیر این صورت به دفتر دادگاه مراجعه کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مرجع قضایی موظف است این کار را بکند ولی گاها فراموش میکنند که خودتان هم میتوانید برید حضوری تاکید کنید

مینا احمدی

مینا احمدی :

از دفتر دادگاه طی یک لایحه درخواست نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نیاز به کار خاصی نیست اصولا رویه نیز به همین صورت است....

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اقدام خاصی لازم نیست به انجام برسانید ؛ زیرا ابلاغیه ها همواره هم برای وکیل ارسال می شود و هم برای موکل ارسال می شود و هر دوی آنها در جریان دادرسی قرار دارند . مگر اموری که ابلاغ نمی شود و جز با پرس و جو از وکیل یا مراجعه به شعبه مربوطه ، اطلاعات حاصل نخواهد شد .

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

دفاتر خدمات الكترونيك قضايي مراجعه فرماييد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

برای شما هم اصولاً ابلاغ میشود ولی برای اطمینان بیشتر میتوانید به دادگاه لایحه ای ارسال کنید که به خود شما هم ابلاغ ها ارسال شود

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

هرگونه ابلاغ هم به وکیل و به اشخاص پرونده ابلاغ میشود

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

قانونابایدبه شماهم ابلاغ گردد.ازشعبه پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به دفتر شعبه دادگاه مربوطه مراجعه کنید