مشاوره حقوقی رایگان - حضانت بچه

با عرض سلام وخسته نباشید. بنده یکسال هست شوهرم فوت کرده در اثر سانحه الان میخواهم ازدواج کنم آیا ازدواج کنم میتوانم قیم بچه باشم. البته الان حضانتش را دارم بچم دختر هست و پنج سالش. یه مقدار پول از دیه پدرش هست تو حساب عموش . چطور میتوانم این مقدار پول و به حساب خودش انتقال بدم. چون الان یکسال هست از پول خودش بهش نمیدن... ممنون میشم کامل توضیح بدین

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام. شما قبلا این سوال را مطرح کردید و پاسخ هم داده شده است. حضانت فرزند با شماست نسبت به پولی هم که دست برادر همسرتان است چنانچه مدرکی دارید دادخواست مطالبه وجه به طرفیت ایشان بدهید

یک وکیل

سلام " در فرض سوال وقتی فرزند شما پدربزرگ ( ولی خاص و قهری ) دارد و تا زمانیکه رعایت غبطه صغیر را می نماید موضوع تعیین قیم منتفی است و در کلیه امور مربوط به اموال و حقوق مالی طفل صغیر و طفل غیر رشید ، ولی قهری و خاص ( در اینجا جد پدری ) نماینده قانونی او می باشد . در خصوص حضانت طفل نیز تا 7 سال حضانت قانونی با شماست و اگر ازدواج هم نمائید چونکه پدر طفل فوت نموده ، حق حضانت از فرزندتان تا 9 سال قمری ( سن بلوغ شرعی ) ادامه می یابد و حضانت به جد پدری نخواهد رسید مگر یکی از اقربا ( نزدیکان ) به عنوان مثال جد پدری خدای ناکرده عدم صلاحیت شما در نگهداری طفل یا عدم صلاحیت اخلاقی شما را به موجب حکم قطعی دادگاه اثبات نماید . بعد از 9 سال قمری و با رسیدن به سن بلوغ شرعی ، دخترتان از حضانت خارج می گردد و مخیر است با شما زندگی کند یا جد پدری و یا یکی از محارم اقربای خود .