مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

با سلام و احترام
مهر 97 یه نفر که خودش رو سردار بازنشسته سپاه معرفی کرده به بنده گفته که در ازای گرفتن 4 میلیون پول میزارمت سرکار رسمی. این آقا یه نفر رو معرفی کرد و گفته که از طریق ایشان مدارک و هزینه های لازم رو پرداخت کنید یعنی در واقع گفته که کارای اداری رو همین دوستم انجام میده. بعد طی یک هفته هر روز به یک بهانه ای پول میگرفتن مثلا به بهانه ثبت مدارک 300 هزار تومن و از این قبیل تا شد 4 میلیون. شماره کارتی که دادن به اسم خودشون نبوده و اسمی که موقع واریز پول دستگاه عابر میزد
فقط فامیلی بود و اسم کوچک نداشت.. حالا میخواستم بدونم بنده چکار باید کنم...ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شکایت تحصیل مال از طریق نامشروع وکلاهبردای