مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

سلام. در دادنامه نوشته شده با نظر به اینکه طلاق توافقی بوده و زوجه مهریه خود را بذل نموده خلعی محسوب میشود. با توجه به این جمله آیا زوجه میتواند ادعا کند که بذل مهریه در زمان گذشته بوده و در برابر طلاق نبوده و مثلا طلاق خلع در قبال مال دیگری مانند اجرت المثل بوده؟ و در نتیجه بتواند مهریه را مجددا مطالبه کند و طلاق هم باقی بماند؟ و آیا فعل بذل نموده است صحیح است یا باید نوشته شود بذل می نماید؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اگر زوجه در ایام عده رجوع به مهریه کند طلاق باطل و مهریه به قوت خود باقی باقی است