مشاوره حقوقی رایگان - افترا

سلام خسته نباشید
من از مادر شوهرم به جرم افترا شکایت کردم و رای دادگاه 6 میلیون تومان جزای نقدی در حق صندوق دولت محکوم شده من میتونم رو این حکم اعتراض کنم و در صورت اعتراض حکم چی میشه؟
این حکم فقط به نفع دولت نه من شاکی

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام ، خیر
ضمن اینکه دادگاه تجدید نظر نمی‌تونه مجازات رو تشدید کنه و معمولا تخفیف بیشتری میده با توجه به شرایط

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

سلام علیکم در این نوع جرم مجازات تعیینی فقط جنبه عمومی دارد و چیزی به شاکی پرداخت نمی شود بنابراین حکم دادگاه صحیح است و اعتراض به آن موثر نیست.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اعتراض نتیجه ای نخواهد داشت.
به هر حال اگر اعتراضی دارید می توانید در مهلت قانونی اعتراض کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت مجازات این جرم فقط جزای نقدی به نفع دولت است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حکم دادگاه صحیح است و اعتراض به آن موثر نیست