مشاوره حقوقی رایگان - ثبت دادگاه

باسلام یک ماه پیش از وکیلم خواستم دادخواستی رو برام انجام بده بیست وهفتم ماه پیش به بنده گفت دادخواستو ثبت کردم اول ماه پیامکش برات میاد بیست روز گذشت خبری نشد پنچ روز پیش دوباره پیگیری کردم گفت ایراد گرفتن برطرف شد هنوز پیامک ثبت دادخواست برای بنده نیامده احساس میکنم دادخواست بنده داده نشده چگونه میتوانم از ثبت شدن دادخواستم مطلع شوم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق دفتر خدمات قضایی پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود می توانید از طریق دفتر خدمات قضایی پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید از قسمت پیگیری پرونده در سامانه ثنا ، روند پرونده را بررسی کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق سامانه عدل ایران پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق ثنا ومرجع قضایی محل اقامه دعوی واستعلام از قسمت رایانه مجتمع قضایی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می توانید از طریق دفتر خدمات قضایی پیگیری کنید