مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره حقوقی

باسلام،پدرم منزل خود در سال 91 یک دانگ بنام خواهرم ویک دانگ بنام برادرم و یک دانگ بنام دیگر خواهرم و سه دانگ بنام زن پدرم سند زده و در سال 92 اون سه دانگ مال زن پدرم توسط خود زن پدرم به یکی از خواهرم که یک دانگ داشته سند زده وحالا زن بابام که پدرم فوت کرده یک اقرار نامه بدون تاریخ از پدرم آورده که دو دانگ از خانه بعنوان مهریه به زن بابام داده.چه حکمی دارد و لطفا راهنمایی بفرمائید. ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه پدرتان سه دانگ را به نام همسرش انتقال داده می توانید اعلام کنید که سه دانگ به خاطر همان دانگ بوده که به نامش انتقال داده بود و نامبرده نیز با اختیار به خواهرتون انتقال داده است .
و اگر مدعی شود که بعد از انتقال سه دانگ بوده در این صورت نیز ادعای وی مورد قبول نیست به این جهت که در زمان انتقال سه دانگ بقیه را به نام فرزندان انتقال داده و دیگری مالکیتی نداشته که بخواهد نسبت به آن اقرار کند.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
چنین اقرارنامه ای معتبر نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر سند انها بنام شما خورده اونمیتواند ادعایی کند