مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن گواهینامه

با سلام. اگر شخصی زیر 18 سال باشد و گواهینامه ندارد ماشین توقیف شود بیشترین میزان و مبلغ جریمه ای که دادگاه می‌تواند بکند در بدترین حالت چقدر است؟ با تشکر از جواب و کمکتون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به قاضی رسیدگی کننده و شرایط وقوع جرم دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

برای بار اول به حبس تعزیری تا دو ماه یا جزای نقدی تا 10.000.000 ریال و یا هر دو مجازات و در صورت ارتکاب مجدد به دو ماه تا شش ماه حبس محکوم خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به حبس تعزیری تا دو ماه یا جزای نقدی تا 10.000.000 ریال که البته حبس قایل تبدیل است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام مطابق قانون تعزیرات حبس تعزیری تا دو ماه یا جزای نقدی تا 10.000.000 ریال و یا هر دو مجازات و در صورت ارتکاب مجدد به دو ماه تا شش ماه حبس