مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن گواهینامه

سلام. من دیروز ماشین پرایدم و دادم پسرم
که 14سالشه و خودم هم کنار دستش بودم اما پلیس منو گرفت و کارت ماشینم رو هم گرفت و نامه داد که برم شورای حل اختلاف و دادگاه، الان 10ساله که خلافی ماشینم ندادم
خواستم بدونم الان چه جوری با من برخورد میشه؟

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز اگه ماشین توقیف شده بابت رانندگی پسرتون جریمه شدید و تا تمام جرائم صفر نشه ماشین آزاد نمیشه چنانچه بعداز پرداخت جریمه و داشتن بیمه نامه و معاینه فنی چنانچه بدلیل دیگه ای درسیستم شکایتی نداشته باشید آزاد میشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای آزادی خودرو باید ابتدا تمام خلافی پرداخت گردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بعلت اینکه خودرو را در اختیار پسرتان قرارداده اید جریمه باید بپردازید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

تمام موارد قانونی را اجرا میکنند از جمله اخذ خلافی

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هم جریمه رانندگی بدون گواهی نامه و هم پرداخت کل خلافی های خودرو