مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن گواهینامه

سلام خسته نباشد من 17 سالمه رفته بودیم بازار ماشینو ورداشتم ببرم یک جای دیگه پارک کنم که افسر جلومو گرفت بدلیل اینکه گواهینامه نداشتم ماشینو توقیف کرد و تو برگه توقیف نوشت راننده پسری 17 ساله که در حال دور دور با روایت افسر محترم توقیف گردیده
میشه راهنمایی کنید الان چیکار کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شما را به دادگاه معرفی کند باید جریمه پرداخت کنید.
پدرتون می تواند حضورا پیگیری کند.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

رانندگی بدون گواهینامه جرم است .برارفع توقیف باید مالک به استناد مدارک مالکیت اقدام کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصولا مجازات آن جزای نقدی و منع از رانندگی است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مالک ماشین برود و ضمن پرداخت جریمه ماشین را پس بگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به همین صورت دفاع نمایید و ممکن است به جزانقدی محکوم شوید
و برای رفع توقیف خودر باید مالک
همراه با اسناد مالکیت مراجعه نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام پیگیری کنید تا مراحل قانونی طی شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام جریمه نقدی بیشتر 3 میلیون تومان میشوید دادگاه میرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما ب خاطر رانندگی بدون گواهینامه جریمه خواهید شد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

جزیمه نداشتن گواهی نامه تا 200 هزار تومان است و ماشین آزاد می شود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید مالک ماشین با اسناد خودرو مراجعه کنند و شما نیزمحکوم‌به پرداخت جریمه میشوید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید منتظر حکم دادگاه باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام احتمالاً به جزای نقدی محکوم خواهید شد برای رفع توقیف پدر می بایست اقدام نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای رفع توقیف خودر باید مالک
همراه با اسناد مالکیت مراجعه نماید شما هم جریمه می‌شوی

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مالک ماشین جهت ترخیص مراجعه نماید شما نیز به جهت نداشتن گواهی نامه جریمه می شوید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مالک خودرو به راهور مراجعه کند و با پرداخت جریمه نقدی مقرر درخواست رفع توقیف نماید