مشاوره حقوقی رایگان - سرقت مدارک شناسایی

سلام
بنده کلیه مدارکم سجلی ام را گم کردم و مدتی در کمپ ترک اعتیاد بودم وقتی آمدم بیرون یکی دو ماه بعد برام پیامک ابلاغ اومد تعجب کردم چون من ثنا نداشتم یعنی با مدارکم ثنا و سیم کارت گرفتند و ازم چندین شکایت شده و حتی یه حساب جعلی بانک به اسمم باز و مبالغ زیادی واریز و برداشت از طریق POS صورت گرفته و با حساب من چند شاکی موجود است حالا رای صادر شده و من نمیدونم چیکار کنم رفتم دفتر قضایی برای طرح شکایت گفتند کارت ملی گفتم ندارم گم شده بهم گفتند بدون اون نمیتونی دادخواست بدی بعد مدت طولانی رفت و آمد بالخره یک دفتر گفت میتونیم برات سرقت مدارک بزنیم و انجام دادم حالا نمیدونم شکایت هایی که ازم شده چی میشه لطفا راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،باید با شکایت سرقت مدارک که ثبت کردید عدم اطلاع از جرایم را اثبات نمایید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام بایستی عدم اطلاع از وقوع جرایم را اثبات نمایید.