مشاوره حقوقی رایگان - گزینش نفت

سلام و عرض ادب
من بعد 13سال سابقه در شرکت ملی نفت اهواز بصورت قراردادی
بدلیل سهمیه ایثارگری در شرف تبدیل وضعیت بودم که جواب گزینش م منفی شد
بدلیل اینکه گفتن توی پرونده ام توهین به مقدسات، رعایت نکردن شئونات اسلامی،به تمسخر گرفتن برنامه های مذهبی تلویزیون بوده،و باید اعتراض بزنم دوباره بررسی کنیم و من اعتراض زدم و همه ی اینها رو من رد کردم و توی فرم نوشتم، ولی بازم جواب گزینش م منفی شد،وگفتن باید به گزینش تهران اعتراض بزنم،ودر صورت نیاز اونجا برم و از خودم دفاع کنم!!? ممنون میشم منو راهنمایی کنید..(من با همکارم که چادری بود بحث کاری داشتم و به من جلوی همکارها گفت که من حسادت میکنم بهشون و من گفتم از چادری که سر میکنی خجالت بکش و اینجوری من رو قضاوت نکن در جمع
و این خانم رفت و برای من حسابی زد)

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

با سلام چاره ای جز اعتراض ندارید البته با تقديم لايحه مبسوط همراه با مستنداتی دال بر عدم توجه ادعا ها به شما ، و اینکه ادله معتبری دال بر صحت ادعا بر علیه شما در پرونده وجود ندارد