مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

با سلام، من خودروم دست همسرم هستش، ایشون رفته خودرو رو قولنامه ای به یه آشنا فروخته و ماشین دیگه ای برداشته و الباقی مبلغ رو من دادم، تمام اسناد و مدارک خودرو قبلی دست اینجانب هستش، الان من میگم خودروم رو میخوام، ایشون بیخیال هستش و ما به هم به مشکل خوردیم ، من برای توقیف خودرو قبلی که به نامم هستش چه اقداماتی باید انجام دهم با توجه به اینکه هیچ سندی امضا نشده و تمام اسناد موجود

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر همسرتان خودرو را بنام خودش فروخته می توانید باتهام انتقال مال غیر ازش شکایت کنید ولی اگر به اسم شما فروخته است معامله فضولی است وشما باید به خریدار مراتب رااعلام کنید ومی توانید معامله را رد کنید