مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مهریه

با سلام
حدود 10سال ازدواج کردم لیسانس هستم و ابتدایی زندگی شاغل بودم شوهرم سال اول بیکار بود سال اول یه پراید خریدم سال دوم هنگام بارداری دیگه سرکار نرفتم و با پول سنوات و بیمه بیکاری پرایدم و کردم پارس سال بعد با فروختن مقداری طلا و وام دنا خریدم که همه بنام خودم بود همسرم بعد از عقد یه آپارتمان خرید با کلی قرض و قسط بعد چند سال با فروختن آپارتمان و مابقی طلاها و ماشین یه ملک ویلایی ساختیم که با کلی گریه یه دنگش و زد بنامم یعنی به روز حساب کرد وبرابر با یه دنگ خونه بنامم کرد مهریه 110سکه هست الان اصرار به طلاق داره 5دنگ مابقی منزل و دور از چشم من به مادرش وکالت تام داده بود در ضمن همسرم حقوق خونده واز هر راهی برای ندادن مهریه استفاده میکنه وقتی فهمیدم رفت عزل وکیل کرد الان اگه بخام طلاق بگیرم قضیه مهریه من چی میشه یه پسر 6 ساله دارم و شوهرم کارمند هست

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگه فقط به خاطر آن طلبت میخای طلاق بگیری اشتباه می کنی، آن 5 دانگ هم مال شما و بچه مشترکتان است جای دوری نرفته ، به خطر فرزندتان دنبال طلاق و مهریه نباش، گذشت کنی او هم قدرشناسی خواهد کرد.
البته اگر معایب دیگری ندارد، واگه بد خلق است به مشاور خانوده مراجعه کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

مهریه به سما تعلق میگیرد و حضانت فرزند تا هفت سال باشماست برای ویلا هم راهکار هست