مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه

با سلام خدمت وکلای عزیزم بنده طی شکایتی از شوهرم مهریمو اجرا گذاشتم و اموال شوهرم رو که دو تا خونه و یک مغازه داشت توقیف کردم در اداره ثبت آیا شوهرم طی این مدت میتونه از طریق محضر اموالش رو به نام کسی بکنه و یا بفروشه ...
و به عرضتون برسونم من ماه تیر سال 97 از طریق دادگاه صلح و سازش انجام دادیم و قاضی به ما مهلت 6 ماهه داد و من پرونده هامو کلا بستم و با شوهرم 6 ماه که نه بلکه 11 ماه زندگی کردم و دوباره به مشکل برخوردم ایا در این فواصل زمانی 11 ماهه هم میتونسته اموالشو به نام کسی بکنه ولی من اداره ثبت که رفتم دیدم اموالم به نام شوهرمه و فورا توقیف کردم

پاسخ ها :

آیدا رضوانی

سرکار خانم آیدا رضوانی :

سلام
اگر توقیف کرده باشید که عملا امکان انتقال ندارن ولی اگر به نام خودشون باشه میتونن