مشاوره حقوقی رایگان - كلاهبردارى

سلام بنده ماشينم را ٢سال پيش به فاميلم فروختم خانم ايشان مبلغ ١٠ميلبون از كارت خودش بجاى شوهرش به حسابم ريختن و الباقى ٢چك خانمش بهم دادن تا اينكه امسال خانمش به قصد كلاهبردارى همراه ٢شاهد شوراى حل اختلاف ادعاى اصل پول واريز شده به عنوان قرض و تاخيرتادیه خسارت... از من كردن با دقت نظر شورا راى به نفع من صادر شد و اكنون چكهاش برگشت زدم و... بازهم درمورد چكهاش در دادسرا اظهار كرده كه چكها به سرقت رفته و باز راى به نفع بنده صادر شده... بنده چگونه بايد ادعاى افترا و تهمت از ايشان كنم و جبران خسارتهاى مالى و مادى را چگونه بايد جبران كنن. ممنون از راهنماييتون

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام
برای افترا بعد از قطعی شدن رای مربوط به سرقت میتونید ازش شکایت کنید
برای چکها هم دادخواست مطالبه به شورا

سیدبکتاش حجتی

جناب آقای سیدبکتاش حجتی :

با درود خدمت شما هموطن گرامی
اوّل. در مورد افترا باید شکوائیه ای با همین عنوان و دلایل مبنی بر اینکه این خانم برای امتناع از پرداخت دِین، اقدام به همچین عملی کرده،به دادسرا تقدیم کنی.
دوّم. با توجّه به اظهاراتت، دلایل خوبی هم داری مثل رأی شورا که نشون میده این خانم به شما بدهکار بوده و ادعاش رد شده.
سوّم. در مورد خسارات هم میتونی همراه با شکوائیه جبران ضرر های مادی و معنوی رو مطالبه کنی.
چهارّم. این مشاوره با توجه به اطلاعات شما ارائه شده و قطعیت مشاوره حضوری با رویت مدارک را ندارد، بنابراین برای اقدام مناسب، پیشنهاد من مراجعه به یک وکیل دادگستری است.
پیروز باشید