مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم وکالت نامه طلاق

با سلام و خسته نباشید. من برای طلاق وکیل گرفتم که بصورت الکترونیکی انجام شده و از مفاد قرارداد اطلاعی ندارم ممکن مشکلی ایجا بشه

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر یا از وکیل بخواهید یک نسخه برای شما بفرستد یا از سیستم عدل ایران قسمت مربوط بهود ملاحظه کنید یا به دادگاه رجوع و یک نسخه تهیه کنید در حال حاضر همه وکالتنامه ها در سیستم قوه قضاییه تهیه و ثبت و تنطیم میشود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق سایت عدل ایران وکالتنامه را مشاهده کنید

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

با سلام یک لینک به شماره تلفن شما ارسال شده از اون طریق میتونید قرارداد رو ملاحظه نمایید و یا از وکیل محترمتان بگیرید به نظر مشکلی نداره