مشاوره حقوقی رایگان - آیا زن میتونه تو زندگی مشترک به راحتی بخاطر بی اعتمادی به شوهر اونم بی دلیل خفت شوهر رو بخواد

من به قوار زمین 5 متری با رضایت کامل زن خریداری کردم به شرط این که اون ملک به اسم شوهر باشد و زن هم کمک حال تامین مالی برا پرداخت اون زمین بشود ولی بعد چند روز او پشت شوهر رو خالی میکنه حتی در قبال این که شوهر بهش چک سفته و دست نوشت بده بهش. با این کار زن حدودا 8 میلیون به ضرر شوهر هست چه باید کرد؟