مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به تقسیم نامه ارث پدری

با سلام و درود
عزیزان من با برادر کوچک ترم زمین های کشاورزی مربوط ب سهم الارث پدریمان را تقسیم کردیم و قولنامه دستی هم نوشتیم حدودا پنج شیش سال پیش
حالا برادرم مدعی شده ک زمین من داخل حریم قانونی جاده است و باید تقسیم مجدد بشود و میگوید قبول ندارد این تقسیمات صورت گرفته را . و شکایت کرده . البته سهمیه برادرم را بهش نرسیده و ضعیف شده درختانش
من هم سهمیه خودم را هزینه کردم تا حالا شاداب هستند
حالا اگ تقسیم مجدد بشود هزینه های من چ میشود چون رسیدی سربرگی برا هزینه هام ندارم
آیا حق با او هست یا خیر
متشکرم از شما خوبان

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت تقسیم دوباره می توانید هزینه های خود را مطالبه کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر قبل از تنظیم تقسیم نامه داخل طرح بوده و اطلاع نداشته امکان ابطال تقسیم نامه وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر قبل از تقسیم نامه در طرح بوده میتوانید ابطال تقسیم نانه را بخواهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم اگر قبل از تقسیم نامه در طرح بوده باشد امکان ابطال وجود دارد