مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

باسلام وقت بخیر خدمتت همه همکاران محترم
یک سوال داشتم
برای نوشتن متن دادخواست اولیه به صورت حقوقی و همچنین متن لایحه دفاعیات برای دیوان عدالت اداری و دیوان عالی کشور حداقل متن دادخواست اولیه را می توان در چند صفحه نوشت و ارایه داد به دیوان وهمچنین متن لایحه دفاعیات حقوقی را تا چند صفحه می توان نوشت چون شنیده ام می گویند اگر متن دادخواست اولیه یامتن لایحه دفاعیات بیشتر از 4 الی 5 صفحه ورقه آچار باشد قاضی پرونده دادخواست یا لایحه را نمی خواهند و احتمال داره آن دادخواست یا لایحه را هم رد کند
دوستان عنایت بفرمایند در مورد این توضیح بدهند که روال کار چطوریه؟
با تشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی درست گفتند، هرچه کوتاهتر بهتر و هرچه طولانی تر بی ارزش تر تلفی می شود، دستور زبان فارسی را برای این مهم باید یاد گرفت

یک وکیل :

با سلام محدودیتی در ارایه دفاعیات در چندین صفحه موجود نیست ولیکن رعایت اختثار شرط اولیه نگارش لوایح و دادخواست هاست .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام چنین محدودیتی وجود ندارد ولی بهتر است لایحه نه خیلی زیاد و مفصل باشد و نه خیلی کم

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

محدودیتی نیست ولی بهتر است مختصر و مفید باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به شما پیشنهاد می کنم که بسیار کوتاه و مفید باشد

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

با سلام
اصولا این چنین که شما می فرمایید نیست ِدا به نظر لایحه ضمن مبسوط بودن باید مفید باشه و همچنین از تکرار مکررات پرهیز گردد در نهایت باید تلاش لازم را در این خصوص لحاظ نمود و قضاوت ناصواب هم نکرد