مشاوره حقوقی رایگان - کروکی نکشیدن افسر تصادف

سلام. من برای خروج از جاده اصلی به فرعی به علت رفتن به داخل شن کنار جاده کنترل ماشینم از دستم رفت و به پل جاده فرعی برخورد کردم که به علت نداشتن محافظ و گارد ریل و لبه 20 سانتیمتری ارتفاع پل ماشینم به دهانه 3متری پل سقوط کرد و واژگون شد حال برای شکایت از اداره راهداری برای تکمیل پرونده در پاسگاه و خسارت 2 درصدی خودم بدلیل شکستگی دنده هام کروکی نیاز است که کارشناس با وجود داشتن تایید پزشک قانونی میگه به تصادف مشکوکم و کروکی نمی‌دم خواهشمندم راهنمایی کنید فکر کنم کارشناس رشوه میخواد من کلا 12 میلیون دیه تعیین شده تازه اگه بیمه بده در حالی که تا حالا 20 میلیون هزینه کردم . نمیخواهم رشوه بدم آیا پرونده را دنبال کنم یا واگذار کنم به خدا حقمو بگیره ماشینم صد میلیون خسارت آورده و تو این گرانی نمیتونم ماشین بخرم . 206 را دادم 70 تومان اینقدر خرج داشت قبل تصادف و گرامی اخیر 170 دادن نفروخته. الان موندم چکار کنم لطفاً اگه امکانش هست زودتر برای پیگیری راهنماییم کنید

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

در هر صورت افسر مکلف به دادن کروکی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه ای که پرونده مطرح است درخواست ترسیم کروکی فرضی بدهید