مشاوره حقوقی رایگان - اتمام قرارداد و دریافت ودیعه

باسلام. لطف فرمایید که پول ودیعه از لحاظ قانونی چگونه باید از صاحبخانه دریافت بکنم و کلید را به ایشان بدهم و بنده میتوانم قراردادم را داشته باشم و یا باید به موجر بدهم.ممنون

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام چند روز قبل از اتمام اجاره ودیعه یا رهن خود را از موجر مطالبه کنید در صورت عدم پرداخت به ایشون اظهارنامه بدین

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قانونا همزمان با تحویل کلید و پول ودیعه پرداخت میگردد ولی در عرف مقداری از آن زودتر به مستاجر داده میشوذ

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام همزمان با تخلیه اقدام می شود باید پرداخت شود