مشاوره حقوقی رایگان - پیدا شدن گواهینامه ی مفقود شده

مدتی قبل گواهینامه ی من گم شد من رفتم پلیس بعلاوه ده درخواست صدور المثنی دادم منو به معاینه چشم فرستاد اونجا بهم گیر دادن که چشمام انحراف دارن باید برم مرکز استانمون کمیسیون. قبل از رفتن به کمیسیون گواهینامه ی من پیدا شد. بردم پلیس بعلاوه ده گفت این تو سیستم باطل شده. بعد رفتم راهور قسمت گواهینامه ماجرا رو توضیح دادم اونم گفت مهم اصالت فیزیکی گواهینامه ت هست که دست توه و باطل نیست من موندم الان حرف کدوم درسته

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
شما اعلام مفقودی کردید و این اعلام در سیستم ثبت شده و گرچه شما الان اون رو پیدا کردید ولی وقتی پلیس استعلام بگیرد پاسخ مفقودی آن را اعلام میکنن لذا چنانچه باطل شده اعلام شود مکلف به اخذ المثنی میباشید