مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک خودرو و انتقال سند

با سلام و خسته نباشید
بنده یک خودرو را چند ماه پیش خریداری کردم و فقط پلاک را به نام خودم فک کردم و مقرر شد بعداً سر فرصت نسبت به انتقال سند نیز اقدام کنم.
اکنون بدلیل نیاز مالی خودرو را فروختم و در قولنامه دستی با 4 شاهد نوشتیم که خریدار جدید ظرف مدت یک ماه اقدام به تنظیم سند و فک پلاک نماید.
حال که خودور به نام صاحب اولیه می باشد و کل مدارک نیز در دست خریدار جدید می باشد و فقط پلاک خودور به نام بنده می باشد چه راهکاری برای بنده وجود دارد که بتوانم خریدار جدید را الزام به حضور در دفترخانه کنم.

2- با توجه به اینکه فقط وکالت فک پلاک را داشته ام آیا می توانم بدون مدارک ماشین در همان دفتر خانه حاضر و با صاحب اولیه ماشین انتقال سند را تنظیم نمایم.
ممنون

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
جهت فک پلاک می توانید خودرو راتوقیف کنید وفک پلاک کنید
ولی باتوجه به اینکه خودرو رافروخته اید نمی توانید درخواست تنظیم سندکنید وخریداردوم و کسی که سندرسمی بنامش است می تواند الزام به تنظیم سندرسمی کند