مشاوره حقوقی رایگان - بیرون انداختن شوهر از منزل توسط زن

با سلام
چگونه زن می تواند با حکم دادگاه، شوهر را به منزلی که به نام خودش (زن) می باشد راه ندهد.

حکم درچه مواردی صادر می شود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زن می تواند قفل درب را عوض کند و مانع از ورود مرد شود و اگر مرد مقاومت کرد می تواند با 110 تماس بگیرد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این مورد زن نیازی به حکم دادگاه ندارد میتواند قفل در را عوض نموده و زوج را راه ندهد و با توجه با تصمیمی که زوج یا زوجه دارد میتواند اقدامات قانونی انجام دهد و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اصلا نیاز به حکم دادگاه نیست قفل در را عوض کنید و اجازه ورود ندهید اگرمزاحمت ایجاد کرد با 110تماس بگیرید