مشاوره حقوقی رایگان - بیرون کردن همسر

سلام،خانمی خونه به اسمش هست و حق طلاق داره و مهریه و تمام حق و حقوق خودش رو بخشیده و همسرش رو از خونه بیرون کرده،اون اقا چیکار میتونه بکنه، برای طلاق یا حتی شکایت

پاسخ ها :

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام متاسفانه هیچ کاری نمی تواند انجام دهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر خانه را خود زوجه خریده باشد ، که زوجه مالک محسوب میشود و زوج هیچ ادعایی نمیتواند داشته باشد
و زوج میتواند دادخواست طلاق اقامه نماید ولی باید تمام حقوق مالی زوجه را پرداخت نماید تا

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر خانه بنام مرد بوده می تواند تحت شرایطی خانه را پس بگیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اقا میتواند عدم امکان سازش را بگیرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید دادخواست مناسب در خصوص طلاق ثبت کند