مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص خودروی توقیفی

با سلام، بنده حدود 4 سال پیش ماشینی رو از آشنایی خریداری کردم و ولی سند به نامم نزدم و صاحب سند هم در حال حاضر خارج از کشور میباشد و دسترسی به ایشان ندارم.
4 ماه پیش ماشین به علت خلافی بالای یک میلیون توسط راهور توقیف و به پارکینگ برده شد.
سوالم اینه که بعد از پرداخت مبلغ خلافی، برای ترخیص ماشین از پارکینگ، حتما باید خود صاحب سند باشه یا خود من، میتونم ماشینو ترخیص کنم؟
لازم به ذکر میباشد که کپی تمامی مدارک شناسایی صاحب سند به همراه اصل مدارک و سند ماشین دست من است و حتی قبض پارکینگ هم به نام خود من میباشد. آیا خود من میتونم ماشینو ترخیص کنم یا حتما باید صاحب سند برای ترخیص بیاید؟

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ، صاحب سند یا باید وکالت کاری داشته باشی.