مشاوره حقوقی رایگان - حدود اختیارات وصیت نامه محضری

باسلام.من مادری دارم 87 ساله که مبلغی پول در بانک پس انداز کرده وبه من وصیت (غیر محضری)داده که ازاین پول در اسرع وقت، برای ادای مدت زمان مشخص شده نماز و روزه قضایش ،اجیر بگیرم که انجام دهدو بدهی های دیگرش راپرداخت کنم و درصورت اضافه بودن ،مابقی بین وراث تقسیم کنم .
حال با توجه به اینکه حساب به نام ایشون هست اگر(خدای نکرده)هرزمان فوت نمودند:
1_تکلیف حسابش که ممکن است قفل شودومسئولیتی که به عهده من گذاشته چه می شود؟؟
2_اگروصیت نامه محضری بشود آیا اختیارتصرف دارم ؟؟؟
3_لطفا راهکارهای پیشنهادی را بفرمایید.
4_اختیارات من درچه حد و حدودی است؟؟؟
ازپاسخگویی شما بسیار متشکرم.

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام با توجه به اختیارات موجود در وکالتنامه‌ اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفترخانه مراجعه کنید و وصیتنامه محضری تنظیم کنید یا اینکه در زمان حیات پول را به حساب شما واریز کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام به دفترخانه مراجعه کنید و وصیتنامه محضری تنظیم کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وصیت فقط تا 1/3اموال پذیرفته میشود