مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری سهم الارث مادر به فرزند

با سلام شش خواهر و یک برادر هستیم پدرم در زمان حیات دو دانگ از ملک مسکونی (منزل) رو به نام مادرم کردند مادرم تصمیم دارن همان دو دانگ بعلاوه یک هشتم سهمشون رو به خواهر کوچکم که مجردو همراه ایشان زندگی میکنن را به صورت وصیت نامه محضری واگذار و مستند کنن همه خواهران بجز برادرم راضی هستیم آیا امکان این واگذاری در وصیت نامه محضری ممکن هست ؟ چون برادرم قطع رابطه کردن و هنوزهزینه مالیات بر ارث جهت اخذ گواهی انحصار وراثت و تفکیک سندها توسط وراث پرداخت نشده بسیار ممنون میشم راهنمایی دقیق بفرمایید.

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله منعی ندارد. ایشان میتواند سهم الارث خویش را به هرکس که بخواهد درزمان حیاتش واگذارکند. بهتراست صلح نامه تنظیم نمایند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام طی وصیت‌نامه امکان‌پذیر نمی‌باشد چرا که مادر شما اگر وصیت نماید صرفاً یک سوم اموال را می‌تواند وصیت کند

نسبت به الباقی سهم خود سایر وراث ارث می‌برد

مهریه نیز قابل مطالبه است