مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو

با سلام خسته نباشید
بنده تقریبا یکسال پیش خودرویی رو خریدم ولی متاسفانه تعویض پلاک نکردم الانم صاحب ماشین همراه با مواد مخدر گرفتنش و تمام اموالش رو توقیف کردن الانم خودرو داخل پارکینگ هستش من از صاحب پلاکها قولنامه بنگاه دارم.
آیا میتوانم خودرو را رفع توقیف کنم از طریق قولنامه میشه راهنمایی کنید ممنون میشم
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
بله با ارائه مدارک در مرحله دادسرا میتوانید نسبت به توقیف اعتراض کنید و دادسرا باید تکلیف آن را مشخص کند و چنانچه وارد مرحله دادگاه شده است باید دادخواست دهید .