مشاوره حقوقی رایگان - درخواست افت خودرو با وجود بسته شدن و گذشت حدود 7 ماه

با درود و خسته نباشید
بنده در مهر ماه سال 97 تصادف کردم شرح تصادف این بود که من در جایی پارک بودم که ناگهان پژو پارس با دنده عقب گرفتن با گلگیر عقب سمت راننده اصابت کرد و با تلفن کردن به 110 و حضور آنها در صحنه برای دریافت کروکی یه مکانی را معرفی کردن که من و مقصر فردای آن روز در آن مکان حضور یافتیم و با امضا کردن کروکی توسط من و مقصر یه برگ کپن جهت دریافت خسارت از بیمه معلم به من دادن خسارت را گرفتم و خودرو ام را صافکاری و کمی هم نقاشی کردم که خیلی افتضاح به چشم میخورد حالا که برای فروش اقدام کردم حدود 5 میلیون یا بیشتر برای خودروام افت کم میکنن چون قیمت ماشینم حدودا 200 میلیون هستش
حال میخواستم بپرسم با اینکه من دیگر مقصر را ندیدم و دیگر کارمان با هم در فردای همان روز تمام شد الان میتوانم درخواست مطالبات افت ماشین را از طریق شورای حل اختلاف کنم یا دیگر دیر شده و یا دیگر حق دریافت افت را ندارم نه کروکی دارم و نه مدرکی از مقصر هر چی بود تحویل بیمه دادم اما طرف مقصر داماد همسایه ما هست لطف کنید به صورت شفاف راهنماییم کنید اجرتان با الله ممنون.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

افت قیمت در زمان حادثه ملاک است. نه اکنون که قیمت ها نجومی شده است.