مشاوره حقوقی رایگان - شكايت و ادای توضيح

سلام. دو روز پيش براي مادر بنده يه ابلاغيه اومد كه توش تنها چيزي كه نوشته شده بود ادای توضيح و دفاع از اتهام انتسابي
و اينكه بايد توي مدت ٥ روز به دادگاه مراجعه كنيد فقط همين و اينكه تا ما پرس و جو كرديم فهميديم يه اقايی از تهران شكايت كرده ( خودم اهل بندرعباسم ) و گفته از حساب ايشان پول برداشت كردم در حالي كه من اصلا از حساب اين اقا پولي برداشت نكردم
اين اقا توي چت واتس اپ به من گفت در زمينه ارز ديجيتال بهم كمك كن ارزهام گم شده پسشون بگيرم منم گشتم تا اينكه يك راه پيدا كردم نوشته بود به فلان جيميل ايميل بزنين و ي متن انگيليسي راجب ارزهاتون بفرستيد منم اين راه رو به اون اقا معرفي كردم اون شخص پيش رفت تا اينكه بهم گفت جيميل بهم گفته كه ٤٠٠ دلار ارز به ي ادرسي بزنم و من هم زدم حالا ديگه جوابي نگرفتم منم گفتم كه من بي اطلاعم و كفت ازت شكايت ميكنم منم از ترس بلاكش كردم قضيه مال ٦ ماه پيشه الان از طرف اون اقا برام احضاريه اومده ايا اين وسط ثابت ميشه كه بنده مجرم هستم و اينكه اگه ثابت بشه جرمش چيه لطفا همينجا راهنمايي كنيد دوستان واقعا كمك لازمم

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام با توجه به اینکه موضوع پیچیده شده پیام ها را حضورا به وکیل ارائه دهید تا بررسی بیشتر شود و در صورت نیاز جهت دفاع وکیل بگیرید.
حتما موقع حضور در دادسرا شخصی را به عنوان کفیل که پروانه کسب یا فیش حقوقی داشته باشد همراه خود ببرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا به شعبه مراجعه کنید و باید ضامن داشته باشید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

حضورا به شعبه مراجعه کنید و باید ضامن داشته باشید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر ثابت شود شما سوءنیت داشته اید نوعی کلاهبرداری و تحصیل مال ازطریق نامشروع است و مجازات حبس