مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه ی نفقه

سلام خسته نباشید من از حق حبس استفاده کردم و درخواست مطالبه ی نفقه هم دادم، همسرم محکوم شد به پرداخت نفقه ولی درخواست تجدیدنظر دادیم، قرار رد دعوی صادر شده و پرونده مختومه شده این یعنی چی ؟

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

اگر خواسته شما در تجدید نظر رد شده باشد ، به شما تعلق نمی گیرد . اگر تجدید نظر خواهی زوج رد شده باشد به شما نفقه تعلق می گیرد. در سوالتان نوشته اید که تجدید نظر خواهی دادیم منظور چه کسی تجدید نظر خواهی کرده ?ایا هر دو یا زوج تجدید نظر خواهی کرده?